Jura – Reinigingstabletten – 3 in 1 – 6 st

De JURA 3 in 1 reinigingstabletten zijn vernieuwd en uitgebreid met een extra fase. Door de werking van deze drie fases wordt een JURA volautomatische koffiemachine optimaal gereinigd, onderhouden en beschermd. Hiervoor dient het reinigingsprogramma wel op tijd uitgevoerd te worden. Uitstellen kan schadelijk zijn voor het apparaat.

 9,99

Op voorraad

Gratis verzending vanaf € 75,-
Altijd binnen 24 uur reactie
De beste prijs/kwaliteit

Advies nodig?
Je kunt ons altijd mailen.

De vernieuwde werking van de JURA 3 in 1 reinigingstabletten:

Fase 1: Reiniging

Dankzij de speciale formule worden koffievet en koffiedeeltjes in de zetgroep en de zeef (een metalen plaatje dat het water over de koffie verdeelt) effectief opgelost. Hierbij worden de onderdelen zowel van binnen als van buiten gereinigd en gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C.

NIEUW: Fase 2: Onderhoud

In de onderhoudsfase wordt met zogenaamde complex vormers gewerkt. Deze werken onder meer als ontharders. Ze verwijderen calcium en magnesium die beide hardnekkige kalkafzettingen vormen.

Fase 3: Bescherming

Bijzondere actieve bestanddelen verzegelen de oppervlakken van de componenten en beschermen deze duurzaam tegen nieuwe afzettingen van koffieresten en koffievet.

Deze tabletten zijn geschikt voor alle volautomaten van JURA.

EAN

7610917627158

Merk

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info